Saxofonist  och DJ för bröllop

Vill du skapa en oförglömlig dag och ta mottagningen, minglet och festen till en ny nivå så är livemusik ett säkert kort. Skrolla ner och läs mer om vad vi kan göra, kolla in ett videoklipp och läs vad tidigare brudpar har sagt om oss.

"

Livemusik för bröllop

Att ha med livemusiker under bröllopet är oerhört uppskattat av många brudpar. Det spelar ingen roll om det är för vigselceremonin, mingel eller bröllopsfesten. Livemusik är alltid oerhört uppskattat och en riktig stämningshöjare.

Hyr en saxofonist

Mikael hos oss är tränad i olika stilar såsom jazz, klassiskt, pop, elektroniskt och gospel. Han har dessutom flera års erfarenhet av att uppträda på bröllop.

z

Kombinera med DJ

Vill ni tillföra en extra dimension så kan vi även erbjuda att kombinera saxofonist med DJ med ljud och ljus. Perfekt inte minst för bröllopsfesten.

Bra investering

En genomgående kommentar från våra kunder är att man är tacksam för att man satsade lite extra på musiken under deras stora dag.

Från våra kunder

Vi förstår att det är viktigt att veta vad tidigare brudpar tycker. Så här har vi samlat ett par omdömen från bröllop där vi har medverkat.

Tack Mikael!! Vilken fest det blev och du har fått STÅENDE ovationer!! Vilken perfekt inslag och tack för att du hjälpte till att göra vår dag så bra.
Adam & Sofia

Gifte sig sommaren 2018

Måste bara säga WOW! Din talang är bortom vad ord kan förklara och du gjorde så mycket för att liva upp en så otrolig stressig dag för mig. Vi fick gåshud!!
Amir & Natasha

Gifte sig vintern 2018

Vill du veta mer?
Fyll i dina uppgifter

Tycker du att det låter intressant med livemusik under ert bröllop. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med mer information.